Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Beste ideeën over grappige kerst plaatjes op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Rumag on twitter quot oscar…. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over sagittarius love op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden.

Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Spreuken geluk quotes of the day. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.