Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over sportschool citaat op pinterest. Citaten tijd gym beste ideeën over op.

Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Pin van ankie sulkers op workout motivation pinterest. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Tijd voor een feestje citaten pinterest birthday. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Lekker gezond druifjes eten darum funny pinterest. Ik heb geen tijd om me zorgen te maken over wie niet. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.