Famous hd wallpaper quote napoleon bonaparte because. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer. Citate celebre despre cinste. Citate celebre napoleon mondonews. Citaten geschiedenis george w bush de vreedzame. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Citate de napoleon bonaparte. Boekpraat actuele zaken geschiedenis. Citate de napoleon bonaparte. Citate de napoleon bonaparte. De citate napoleon hill despre succesul financiar. Citat de albert einstein despre magia vieții. Motto uri si citate celebre quot enciclopedie deschisă. Lașii sunt periculoși citat de napoleon bonaparte. Napoleon citaten pot van.

Reușita e la îndem na oricui citat de napoleon bonaparte. Citate celebre despre oameni. Cronicile lui caesar citate celebre napoleon bonaparte. Modestia este calitatea celor care nu au calitati. Napoleon bonaparte citate quotes of the day. Idioten denken citaten pot van. De dood is niets napoleon bonaparte citaat stock. Citate celebre de balan dumitru. Citate celebre despre religie. Stări de spirit citat napoleon hill. Citate despre om pagina. Citate de napoleon hill. Citate de napoleon bonaparte. Tegenzin en bewondering citaten pagina. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.