Modestia este calitatea celor care nu au calitati. Napoleon citaten pot van. Boekpraat actuele zaken geschiedenis. De citate napoleon hill despre succesul financiar. Idioten denken citaten pot van. Citate despre om pagina. Boekpraat citaten en prenten uit het leven van napoleon. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer. Despre grabă citat de napoleon bonaparte. Citat de nicolae iorga despre tăcere și prostie. Citate de napoleon hill. Logica dragostei citat de maica tereza. Motto uri si citate celebre quot enciclopedie deschisă. Citate celebre napoleon mondonews. Citate de napoleon hill.

Citat de albert einstein despre magia vieții. Famous hd wallpaper quote napoleon bonaparte because. Napoleon bonaparte. Citate celebre de balan dumitru. Een gemeenschappelijke haat jegens iets citaten. Beste ideeën over napoleon movie op pinterest. Lașii sunt periculoși citat de napoleon bonaparte. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer. Citatele celebrului napoleon bonaparte care te lasă fără. Citate napoleon bonaparte. Citate de napoleon bonaparte. Un drum scurt citat de napoleon bonaparte. De dood is niets napoleon bonaparte citaat stock. Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer. Cronicile lui caesar citate celebre napoleon bonaparte.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)