Citaten van rumi beste ideeën over op. Citaten van rumi beste ideeën over op. Beste afbeeldingen van moeder gedichten citaten. Herinneringen citaten dutch quotes life en. Nizar qabbani poems poesía. Liefde is… in slaap vallen met het vooruitzicht weer samen. Beste citaten van buddha op pinterest boeddhistische. Rupi kaur thoughts for the day pinterest leven. Pin van dagelijksebroodkruimels op. Gedichten liefde na ruzie paulaclaudiakeren site. Rouw verlies on pinterest grief vans and met. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste ideeën over socrates citaten op pinterest het.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.