Beste citaten uit het verleden op pinterest. Marc andries verleden heb je toekomst moet maken. Citaten verleden en toekomst wijze woorden uit. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Spreuk van de week mentortijd. Citaten verleden en toekomst wijze woorden uit. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden toekomst. Elke minuut tegel spreuk tegelspreuken. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten verleden en toekomst wijze woorden uit. Meer dan nieuwe citaten op pinterest tagalog. Tryon edwards citaten aforismen citeert de grote. Verleden loslaten tegel spreuk tegelspreuken. Citaten verleden en toekomst wijze woorden uit. Aangename zaterdag space van anja.

Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Verleden tegel spreuk tegelspreuken. Toekomst tegel spreuk tegelspreuken. Accepteer het verleden leef en geniet van nu. Toekomst verleden tegel spreuk tegelspreuken. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Meer dan tegel spreuk tegelspreuken. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Inzicht als je naar het verleden blijft kijken dan mis. Teixeira de pascoaes toekomst is dageraad van het. Citaten en wijze woorden uit de islam augustus. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. Gedichten paula hagenaars pinterest. Land gelegen tussen china en india in tegen de.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.