Troostgeschenk rouwen duurt een leven lang het. Citaten die het gelijk van delahaye aantonen. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Grappige afbeeldingen jaar — verjaardag cheque. Peaceful nature flowers wallpapers weneedfun. Jabbertje smeekt er om quot ik wil zon. Gezelligheid kent geen tijd wel huisarrest loesje. Het tij ༺ mooie teksten ༻ gedichten citaten en. Gedichten over spiritualiteit bijzondere en. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Mijn spreuk. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Tekst collega s dag van het personeel spreuken quotes.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.