Beste ideeën over toon hermans op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Citaten over loslaten. Toon hermans teksten pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Gedicht toon hermans afscheid he aboriginaltourismontario. Afscheid in citaten nederlands tijdschrift voor geneeskunde. Kaarten met spreuken quotes of the day. Spreuken en citaten over afscheid text teksten. Spreuken en wijze gezegden op boeddah. Knuffel aanmoediging pinterest teksten spreuken en. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Spiritueel leven quote van boeddha hét. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten.

Handlettering afscheid collega. Wijsheden ontvangen per e mail. Afscheid collega riet pinterest pensioen bedankjes. Wijsheid mareiki. Het was alsof zij afscheid namen citaten en spreuken. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Quotes als inspiratie op het werk. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Beste ideeën over gebroken vriendschap op pinterest. Gedicht over mijn moeder afscheid en gemis. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Afscheid ⋆ korte teksten.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.