Bedankt school afscheid juf stagiair pinterest. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Quotes als inspiratie op het werk. Knuffel aanmoediging pinterest teksten spreuken en. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Wijsheid mareiki. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Afscheid ⋆ korte teksten. Beste ideeën over verslaving herstel citaten op. Afscheid in citaten nederlands tijdschrift voor geneeskunde. Meer dan verlies verdriet citaten op pinterest rouw. Spreuken pensioen quotes of the day.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Handlettering afscheid collega. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Kaarten met spreuken quotes of the day. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over gebroken vriendschap op pinterest. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Oorverdovende stilte rememberme gedichten mooie. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Spreuken en citaten over afscheid text teksten. Spreuken en wijze gezegden op boeddah. Citaten over loslaten. Gedicht over mijn moeder afscheid en gemis. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)