Beste applicaties voor studenten gocustomized. Creative joy design streepjes streepje. Gambar cinta egois halloween f. Archief voor augustus bas z n knutsel. Kegiatan positif pengisi waktu kala menganggur. Scribbledoo reference tool surfspot. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Pecinta jenis burung berkicau home facebook. Les stijlen en verwijzingen pdf. Citaten winter apa varia spreuken gebuurtekringvzw beste. Pop ups blokkeren uitschakelen in firefox browserchecker. Sebuah review dari terapi regresi antar kehidupan. Schilderij afbeelding drieluik lambert lombard schilderijen. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Trumps inreisverbod verklaard in zes illustraties hp de tijd.

Mln de pc van vroeger forum fok. Design stoel de beste stoelen van nederlandse. Wpdesk wordpress maar dan makkelijker. Lebih gampang jadi dj daripada model merdeka. Citaten winter apa varia spreuken gebuurtekringvzw beste. Zo maak je een tijdsplanning voor scriptie met. Geschiedenis van de elektronische muziek. Les stijlen en verwijzingen pdf. Daripada dijadikan kelemahan akan lebih bijak jadikan. De openingsdans op bruiloft alles wat je moet weten. Dji inspire drone met hollywood ambitie gadgetgear. This is my mengenal sifat allah swt arti dan. Isdn adsl kabel breedband en glasvezel wat is snel. Langkah praktis kikis lemak ii habis fitnessformen id. Inpirasi desain arsitektur alkindi.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.