Citaten en wijze woorden uit de islam haat niet. Iedereen denkt aan de uitstekende voorvallen uit onze. Schooltv nieuws uit de natuur het weer. Quot leve de herfst uit pure nood gaat natuur een beetje. Erop uit in de natuur e hemel vakantieverblijven. Marcus tullius cicero het leven dat de natuur ons schenkt. Schooltv nieuws uit de natuur regenworm. Politieke rechten mensensamenleving me. Citaten en wijze woorden uit de islam werkelijk op allah. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Beste afbeeldingen van mijn spirituele gedichten. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Kunst uit de natuur wandelcoach nederland opleiding.

Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. De dood van natuur en milieubeweging climategate. Hoe kunnen organisaties overleven lessen uit de natuur. Leonardo da vinci citaten aforismen citeert de grote. Mijmermoment bij het vallen van de avond versjes en. Bol schoonheid uit de natuur m middelkamp. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Leiderschapslessen uit de natuur bridgemoore. Eten uit de natuur milieuteam zuid. Energie uit de natuur liefde voor jezelf. Erop uit in de natuur e hemel vakantieverblijven. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam goede daad. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.