Quot leve de herfst uit pure nood gaat natuur een beetje. De stilte der natuur heeft veel geluiden spreuken. Citaten en wijze woorden uit de islam. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Natuur in canada de mooiste plekken van alberta. Schooltv nieuws uit de natuur het weer. Marcus tullius cicero het leven dat de natuur ons schenkt. Beste afbeeldingen van mijn spirituele gedichten. Uit de natuur. Schooltv nieuws uit de natuur fossielen en dino s. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Boek mondriaan uit de natuur marcel van ool. Schooltv nieuws uit de natuur geld. Stilte spirituele teksten.

Mijmermoment bij het vallen van de avond versjes en. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Wijsheden ontvangen per e mail. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Hoe kunnen organisaties overleven lessen uit de natuur. Citaten en wijze woorden uit de islam goede daad. Inspiratie uit de natuur in architectuur glas groen. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. De beuken zijn uitgelopen uit natuur of je tuin het. Toerisme voerstreek natuur geologie. Citaten en wijze woorden uit de islam werkelijk op allah. Fernando pessoa citaten aforismen citeert de grote. Leonardo da vinci citaten aforismen citeert de grote. Natuur in de gemeente roermond vvv midden limburg.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]