Inspiratie uit de natuur verhalen ervaringen en anekdotes. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Artikel patronen uit de natuur. De beproeving in het leven zal ons alleen maar verbeteren. Natuur de kempen. Citaten uit het boek der natuur door k van berkel. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Schooltv nieuws uit de natuur survival. Schooltv nieuws uit de natuur waterkringloop. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Bol knutselpret met materialen uit de natuur sabine. Natuur herfst spreuken pinterest schools. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download.

Solitude citaten over scheiden. Koken uit de natuur diane dittmer. De beste vindingen komen uit natuur quest test nederland. Gemist nieuws uit de natuur sep. De stilte der natuur heeft veel geluiden spreuken. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Schooltv nieuws uit de natuur papier. Schooltv nieuws uit de natuur geld. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Schildpadden uit de natuur halen dierenambulance den haag. Bol schoonheid uit de natuur m middelkamp. De natuur is beter voor je gezondheid dan. Erop uit in de natuur e hemel vakantieverblijven. Powerpoints rian. Desiderius erasmus citaten aforismen citeert de grote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)