Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Images about spreuken on pinterest texts tes and. Winter citaten pot van. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Herfst het stoerste blaadje valt pas in maart van de boom. Meer dan herfst citaten op pinterest. Herfst spreekwoorden en citaten. Meer dan herfst citaten op pinterest. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Geluk is de zon zien schijnen achter wolken een. De leukste weekendbreak bestemmingen in herfst it s.

Grappige uitspraken over de herfst. Welkom herfst anneke schrijft. Mooi en waar spreuken lbxxx teksten. Singular object s oktober en levensmotto. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Jalien cozy living herfst op maandag. Geuren in afbeeldingen kimnijman dd s we.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.