Pin van chasdai evers op mooie teksten pinterest. Een goede tekst over vrouwen vrouw sterk gezin. Pin van mister graveyard op quot tegeltjeswijsheid. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over grappige plaatjes op pinterest. Griepepidemie man vs vrouw vrouwenhumor pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Grappige verjaardag voor vrouwen google zoeken als. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste afbeeldingen van vrouwen humor lachend. Vrouwenhumor pinterest vrouw humor. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Best images about afvallen met wijsheden en humor on.

Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien. Image about funny in rumag by on we heart it. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Platte buik had ik al stond me niet vrouwen humor. Quotes voor vrouwen die eindeloos schoonmaken. Mannen wc rol huishouden spreuk citaat nederlands. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van teksten nederlands bricks. Grappige quotes om je maandag op te vrolijken. Voorkeur leuke grappige teksten cf. Beste afbeeldingen van vrouwen humor lachend. Vrouwenhumor spreuken pinterest teksten en. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Handleiding voor vrouwen fun pinterest grappig. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.