Beste afbeeldingen van vrouwen humor lachend. Echt wel thoughts vrouw spreuken mannen. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Vrouwen humor grappige plaatjes pinterest vrouw. Grappige teksten over vrouwen quotes of the day. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Grappige citaten. Meer dan grappige citaten over vrouwen op pinterest. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Gezegden en spreuken quotes of the day. Handleiding voor vrouwen fun pinterest grappig. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Mannen logica vrouwen humor pinterest vrouw. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Pin van krachtaardig op inspiratie.

Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Beste afbeeldingen van vrouwen humor grappige. Afvallen en humor met wijsheden. Vroegopstaatlangermoe mijn favo s pinterest spreuken. Veel mannen zeggen dat ze bij een vrouw gebruiksaanwijzing. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste afbeeldingen over leuke en mooie spreuken. Genoeg leuke teksten voor instagram aa belbin. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Vrouwenhumor citaten die ik leuk vind vrouw humor. Vrouwenhumor pinterest vrouw humor. Echte vrouw smileys citaten spreuken en teksten. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.