Mahatma gandhi citaten en quotes. Pin by yoandra ines matos cespedes on buddha teachings. Mahatma gandhi de beste citaten quotes spreuken. Hanno detto frasi e citazioni celebri saggezza. Waar er liefde is het leven mahatma gandhi stock. Las mejores imagenes de amor romanticas fotos. Top inspiring gandhi quotes youtube. Mahatma gandhi wees de verandering die je in wereld. Solitude citaten over god. Palestine belongs to the arabs in same sense that. Beste ideeën over mahatma gandhi citaten op pinterest. Citaat tegenslag is slechts een springplank naar geluk. Beste ideeën over mahatma gandhi citaten op pinterest. Pin van hanny v snippenberg make uprtist op. Beste ideeën over mahatma gandhi citaten op pinterest.

Best images about magical unicorn deer on pinterest. Ghandi citaten. Mahatma gandhi citaten aforismen citeert de grote. Het citaat van gandhi… zwak kan… kaart zazzle. Het citaat van gandhi de aarde verstrekt genoeg wenskaart. Wijze spreuken gandhi zoeymarinasara site. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Bettina schrijft februari. Citaten franspeetershypnotherapeut. Mahatma gandhi citaat quotes pinterest. Wees de verandering die u wenst te zien in wereld door. Quote gandhi vrede citaten pinterest oorlog. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Mooie citaten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.