Travel gandhi mlk angst lef vrouw geluk happy liefde. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Quote gandhi vrede citaten pinterest oorlog. Citaten franspeetershypnotherapeut. Inspirerende lessen van mahatma gandhi de witte prins. Pilaren van innerlijke kracht okt. Een oog voor maakt de hele wereld blind traduix. Gandhigedachten. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Mooie citaten. Mahatma gandhi de beste citaten quotes spreuken. Citaten reflect. Gandhi quotes about nelson mandela quotesgram. Mahatma gandhi the apostle of non violence purplerays.

Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Mahatma gandhi jayanti pictures hd. Quote wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen. Meer ghandi wijsheden. Bettina schrijft citaat gandhi. Mahatma gandhi quotes an eye for imgkid. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Mahatma gandhi citaten aforismen citeert de grote. Ghandi citaten. Matzy van harten mahatma ghandi. Mahatma gandhi citaat quotes pinterest. Mahatma gandhi wees de verandering die je in wereld. Bekijkdezevideo. Beste ideeën over mahatma gandhi citaten op pinterest. Pin by yoandra ines matos cespedes on buddha teachings.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)