Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Uiterlijk perfect karakter defect rumag pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Singular object s grappige citaten over vakantie. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Si eenheden. Quote van de week tekstbureau ginneken.

Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten over evolutie aforismen citeert de grote. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Citaten en wijze woorden uit de islam uiterlijk innerlijk. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Rumag bereikt met ongecompliceerde slogans bijna een. Citaten over loslaten. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Solitude citaten over het uiterlijk. Eten mmmm quotes rumag pinterest teksten en.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.