Onthoud dat je tegenstander sowieso een schijterd is. Altijd leuk domme citaten van bekende mensen. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bol citaten van bekende christenen nvt. Solitude citaten van albert einstein. Business intelligence ict van hoogweide. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Yousuf karsh people portret man portretfotografie en.

Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Einstein geniale citaten over het leven historianet. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Solitude citaten van albert einstein. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Citaten van albert einstein citaat logica brengt je a. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.