Citaten over de tijd beste ideeën moeilijke tijden. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Laat maar los het komt op de juiste tijd vanzelf naar. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Tijd belettering motivatie citaten over en lijsten. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Beroemde citaten over tijd beste ideeën. Hardlopen tijd vliegt words pinterest spreuken. Zelfvertrouwen is geloven dat god groter dan jouw angst. Gedicht over tijd bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Ja dat wordt tijd voor leven zelf en niet. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Ik mis die tijd darum teksten pinterest.

Beste afbeeldingen over loesje en onderwijs op. Best images about inspirerende teksten on pinterest. Verspil geen tijd aan ruzie dichtgedachten. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Boek leven citaat geluk tijd verandering gelukkig. Echtgenoot is verleden tijd van echtgenieten loesje. De tijd gedicht. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Youp van t hek in een tijd dat men aanneemt. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Citaten over de tijd beste ideeën moeilijke tijden.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.