Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Kerst plaatjes gedichten en teksten jaarwisseling. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden.

Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Spreuken geluk quotes of the day. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.