Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Bij ons op het werk quotes pinterest spreuken. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Collega s grappige plaatjes quotes funny en me. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Pin van ria op smly rumag darum e a pinterest citaten. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op pinterest. Ik ben niet eigenwijs loesje citaten spreuken en teksten. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Grappige spreuken over werk afbeeldingsresultaat voor. Het werk van een moeder kusjes knuffels lief spreuk. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie.

Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Grappige teksten quotes of the day. Juf werk omdenken pinterest onderwijs quotes. Dat zou het werving en selectieproces voor werkgevers. Vakantie spreuken quotes of the day. Grappige citaten over zwanger zijn libelle mama. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Leuke korte spreuken quotes of the day. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Leef vandaag hoera het is pinterest teksten. Werk humor citaten picswe. Grappige citaten over school loesje kerstspreuk kerst. S morgens stap in mijn luchtballon en zie ik wel waar.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: