Grappige citaten over werk op pinterest gedachten. Meer dan grappige humor op het werk pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Meer dan grappige verpleging citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Grappige citaten over zwanger zijn libelle mama. Beste ideeën over donderdag humor op pinterest. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over grappige citaten werk op.

Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste afbeeldingen van werk grappige citaten. Oordeel niet verbaas je slechts hét zingevingsplatform. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Grappige citaten. Grappige afbeeldingen werk zw aboriginaltourismontario. Bij ons op het werk quotes pinterest teksten. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)