Mooie spreuken pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Frans buyens citaten aforismen citeert de grote. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Egoistische mensen quotes google zoeken catchy teksten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Mooie korte teksten quotes of the day. Citaten. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt.

Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over sommige mensen op pinterest Één. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste afbeeldingen van spreuken. Solitude citaten over katten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Flora tristan naastenliefde is een verstandige vorm van. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Si eenheden. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Bol inspirerende business citaten merkloos.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)