Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Beste ideeën over echtscheiding citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken gedichten afrikaans. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten.

Unesco scholen. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Lezers van stavast notker wolf. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden heden toekomst. Anton van duinkerken citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)