Zieer grappige plaatjes foto s. Mooie zomerdag words quotes pinterest teksten. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Grapje rumag quotes pinterest teksten. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Beste ideeën over nagel citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom.

Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste afbeeldingen van mooie en lieve woorden. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Lieve schoonmoeder grappige teksten pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag humor citaten op. Beste afbeeldingen van vrouwen humor grappige citaten. Beste ideeën over keuzes in het leven op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Examen hij had de lesstof er zo hard ingestampt het wilde.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.