Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Quotes als inspiratie op het werk. Latersssssss doeiiiiiii toedeledokieeeeeee afscheid. Mooie teksten over het leven. Lees gedichten over rouw en verlies ik mis je teksten. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Inspiratie wijsheid hoe moeilijk en zwaar het soms ook. Spreuken pensioen quotes of the day. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste vergeten citaten op pinterest aanvaarding. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Afscheid nemen gedicht toon hermans google zoeken.

Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Citaten over loslaten. Beste afscheid citaten op pinterest foto.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.