Citaten kunst terbaru beste ideeën over slaapkamer muur. Inspirerende dag met deze quotes begin je vol. Cicero citaten afdrukbare kunst aan de muur dankbaarheid. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Sterkte voor de ziekenhuis dieet güzel sözler. Leerzame quotes cultuurmarketing. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Passie speelsekunst. Inspirerende spreuken en quotes creatieve tips. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Rechter beperkt citaten in biografie reve kunst media. Te leven is een gunst weten hoe kunst toon. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en.

Lieve oma ik mis je quotes pinterest. Pin van luna peers op handlettering handbelettering. Quote het gaat beter met me citaten die ik leuk vind. Citaten kunst free beste op canvas pinterest. Gedichten paula hagenaars vrijheid en geluk in je leven. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten en spreuken over kunst. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust kunst. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Zon in je hart made by miekinvorm. Pin van meliza kornet op chalk marker krijtstift arte. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Pin van pascale schutte op quote pinterest frases. Love compassion islamic art print islam pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.