Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Gedichten paula hagenaars vrijheid en geluk in je leven. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Soms zoek je woorden om te spreken allerlei teksten. Cicero citaten afdrukbare kunst aan de muur dankbaarheid. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Te leven is een gunst weten hoe kunst toon. Pin van luna peers op handlettering handbelettering. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Kunst van leven door toon hermans dichter mooie. Best images about happinez on pinterest ramen new. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Rechter beperkt citaten in biografie reve kunst media.

Spreuk eten is een noodzaak maar bewust kunst. Inspirerende spreuken en quotes creatieve tips. Passie speelsekunst. Citaten kunst free beste op canvas pinterest. Eenvoud nicole quotes to remember pinterest gezegden. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Gedichten levens verhalen poezie van jan jansen google. Hou van je tot de maan en terug muur kunst citaten. Beste opbeurende citaten op pinterest cs lewis. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Inspirerende dag met deze quotes begin je vol. Lieve oma ik mis je quotes pinterest. Moderne kunst en hedendaagse kunstenaars in artikelen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.