Niet goed voorbereid ja duh examen humor school. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest hard. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste examen citaten op pinterest student. Tegeltjeswijsheid een uniek presentje heel veel. Bereid je zo goed mogelijk voor maar de examens jatten. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over loesje spreuken op.

Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Examens de enige manier om leraren en leerlingen stil te. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is een examen. Beste ideeën over examen citaten op pinterest hard. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Studiecoaches voor hbo wo studenten met een vorm van. Beste ideeën over examen citaten op pinterest hard. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest hard. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest hard. Beste ideeën over examen citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.