Beste afbeeldingen over dankbaarheid op pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Dankbaarheid just be you. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest dankbaar. Dankbaarheid teksten pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Creatieve ideeën over dankbaar citaten om te ontdekken. Quot wees dankbaar voor de moeilijke mensen in je leven ze. Meer dan citaten over dankbaarheid op pinterest. Top spreuken over dankbaarheid hét zingevingsplatform. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over dankbaar hart op pinterest. Citaten over dankbaarheid aforismen citeert de grote. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op.

Beste ideeën over warmte citaten op pinterest the. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Bekende citaten over dankbaarheid beste ideeën. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Bekende citaten over dankbaarheid beste ideeën. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest. Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.