Loslaten vera schrijft puur. Gedichten paula hagenaars tekst pinterest. Citaten en gedichten mooie inspirerende spreuken. Beste afbeeldingen van mijn spirituele gedichten. Work dementie downsyndroom ️down syndroom pinterest. Mijmermoment bij het vallen van de avond versjes en. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. De hobbels van het leven gedichten teksten en citaten. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten en gedichten mooie inspirerende spreuken. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Pin by katherine on words gedichten citaten teksten. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Dankdag dankbaarheid pinterest geloof gedichten en. Durven doen teksten pinterest inspirerende citaten.

Citaten en gedichten mooie inspirerende spreuken. Gedichten paula hagenaars om een glimlach of traan. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Citaten en gedichten mooie inspirerende spreuken. Gedichten paula hagenaars signs sayings pinterest. Compleet uit het niets afscheid pinterest quotes. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Positief denken quote pinterest. Time out citaten pinterest gedichten spreuken en. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Gedichten paula hagenaars en mooie teksten. Gedichten paula hagenaars teksten pinterest special. Best spreuken gedichten tekst gezegde citaten. Afscheidstekst overlijden google zoeken rouwen. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)