Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Pinterest the world s catalog of ideas. Citate in fotografie despre. Citate din osho pentru evoluția ta spirituală. Citate despre viata de marian martinas. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate celebre din lumea designului linii de ghidaj. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate fotografie queen despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Citate despre fotografie. Citate de călătorie. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Dintre cele mai bune imagini din citate celebre pe. Citate in fotografie despre. Citate in fotografie despre. Citate fotografie hati fotograf borcanul cu. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.