Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Fotografie citate si aforisme pinterest google. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate imagini startaici poza pozele. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Cristian shared a link. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate despre fotografie. Citate fotografie queen despre. Citate despre viata de marian martinas. Top imagini cu citate pe pinterest. Citate preferate strop de lumina pagină. Dintre cele mai bune imagini din citate celebre pe. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din osho pentru evoluția ta spirituală. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate in fotografie despre. Citate din fotografie agenția regională de știri inter. Citate din fotografie agenția regională de știri inter.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.