Toveren citaten spreuken en mooie tekstjes pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Gedichte mitten aus dem leben von norbert van tiggelen. Beste afbeeldingen van leuke uitspraken inspirerende. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Hans kudszus citaten aforismen citeert de grote.

Kadrinaaa quotes pinterest kracht citaten en. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over boeddhistische citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Mut ist nicht keine angst zu haben sondern die eigene. En na regen komt vanzelf zonneschijn spreuken. Spreuken spirituele teksten. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]