Spreuken gedichten gezegden en citaten. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Nieuws archieven reisburo mackus vakanties nederweert. Waarom wisselt de datum van pasen wibnet. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Reizen muziek literatuur en nog veel meer. Datum kerst noel. Pasen. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Dagboek en foto s. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Mijn eigen gedichten je.

Feestdagen van belgie ontdek de exacte datums. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Best images about posters citaten quotes on. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Best images about posters citaten quotes on. De top mooiste prenten boeken voor pasen bol. Pasen. Wat is aswoensdag en betekent de vastentijd van. Gedichten spreuken en citaten. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)