Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Beste ideeën over eenzaam zijn citaten op pinterest. Beste eenzaam citaten op pinterest. Beste ideeën over eenzaam zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over eenzaam zijn citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste afbeeldingen van eenzaamheid citaten. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de. Beste ideeën over eenzaamheid op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste eenzaam citaten op pinterest.

Charles bukowski said things that made sense words of. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Beste ideeën over eenzaamheid op pinterest. Beste eenzaam citaten op pinterest alleen. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Alles gebeurt met een reden eenzaamheid eenzaam. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Leuke spreuk volg je hart want dat klopt spreuken. Eenzaamheid quotes best famous about. Beste eenzaam citaten op pinterest. Gedichten spreuken en citaten. Eenzaam citaten t. Beste afbeeldingen van eenzaamheid citaten. Rouw is rauw gedicht verlies troostgeschenk. Een lezing over eenzaamheid achtzaam.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.