Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste afbeeldingen van eenzaamheid citaten. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste eenzaam citaten op pinterest. Citaten over poëzie aforismen citeert de grote. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Eenzaamheid quotes pinterest gedichten teksten en. Quote van de week eenzaamheid communiceren tekstbureau. Pin van door danielle op quote inspiration amour de ma. Gedichten over eenzaamheid cc belbin. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Spreuk wijze mensen proberen iemands gedrag te begrijpen. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste eenzaam citaten op pinterest. Loesje en spreuken quotes pinterest.

Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Vandaag begint de week tegen eenzaamheid gedichten paula. Beste afbeeldingen van eenzaamheid citaten. Eenzaamheid spreekwoorden en citaten. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Beste eenzaam citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van eenzaamheid citaten. Citaten over eenzaamheid aforismen citeert de grote. Eenzaamheid quotes best famous about. Eenzaam citaten t. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Beste ideeën over eenzaam zijn citaten op pinterest. Eenzaamheid fotogedichten pinterest lonely quotes. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)