Uw ouderdom citaten pagina pot van. Afbeeldingsresultaat voor christelijke spreuk storm. Beste jeugd citaten op pinterest tijd. Uw ouderdom citaten pagina pot van. Citaten mijn gedichten. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste jeugd citaten op pinterest tijd. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Uw ouderdom citaten pagina pot van. Meer dan jeugd citaten op pinterest fred rogers. Onwetendheid citaten pot van. Beste ideeën over jeugd citaten op pinterest. Meer dan jeugd citaten op pinterest fred rogers. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. Meer dan jeugd citaten op pinterest fred rogers.

Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. Beste ideeën over jeugd citaten op pinterest. William shakespeare citaten pot van. Beste jeugd citaten op pinterest tijd. Jan willem overeem aan de jeugd toekomst sterkte allebei. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Centrum jeugd en gezin cartoon straf cartoons. Wat men verliest aan jeugd dubbel terug. De eerste jaar van je jeugd zijn moeilijkste oud. Beste afbeeldingen van pubers grappige citaten. Uw ouderdom citaten pagina pot van. Jeugd en jongerenmarketing in quotes. Beste jeugd citaten op pinterest tijd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.