Terug naar het gevoel kunst in de romantiek. Missionaris van de romantiek buitenplaatsen. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam vasten zal door. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met.

Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Romantiek schilderkunst wikipedia. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Romantiek in het noorden uit de kunst. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.