Goede avond citaten en gezegden pinterest. Beste afbeeldingen van shakespeare william. Haruki murakami the wind up bird chronicle love quotes. Best images about mmm on pinterest anxiety ptsd and. Beste afbeeldingen van avifauna foto s verkennen en. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Versje toon hermans de ander over vriendschap. Beauty has no age … pinteres…. Dumb and dumber is one of the best comedies all time. Red cardinal symbolism bird animal totem spirit. Friendship quotes quotations and. Best on friendship ️ images pinterest other. Beste afbeeldingen van jubi fijne trouwdag liefde is. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Inspiring quotes home facebook.

Images about complimentjes on pinterest vans. Beste ideeën over houten borden op pinterest. Memory quote tattttooooo pinterest veertatoeages. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over grappige verpleging op pinterest. Beste afbeeldingen van vriendinnen vrienden. Quote about freedom beyond fear lies tattoo. Best herfst images on pinterest fall autumn. Images about mooie gedichten on pinterest search. Via giphy bewegende plaatjes voor op je facebook.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)