Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Baruch spinoza filosofo razionalista e non solo un. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. El mirador nocturno baruch spinoza. In amsterdam a symposium was held to discuss lifting the. The ethics centre big thinker baruch spinoza. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Gustavo d perednik el de traslúcidas manos. Citaten. Others baruch spinoza painting. Filosofie spirituele teksten. Baruch spinoza. Vanderbilt libraries acquire three of spinoza s book. The bodhisattva spinoza is born. Baruch spinoza benedito de espinosa or benedict.

Baruch spinoza photograph by granger. Baruch spinoza mediamatic. Baruch spinoza sözleri güzel sözler. Baruch spinoza spinozadoctor twitter. O conceito de deus em baruch spinoza revista bula. Baruch spinoza Álex rovira. Is ban on bad boy jewish philosopher spinoza near end. Baruch spinoza arşivleri bilimvesaire. Spinoza. Спиноза Бенедикт — Википедия.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.