Inch sterling silver hoop earrings extra large hoops cm. Ryval driveway series d basketball hoop tree frogs. Mini pro xtreme basketball hoop set justintymesports. Citaten hoop united over het leven de is en. Sterling silver hoop earrings extra large hammered. Adult hula hoop thick threeworlds australia. Lifetime portable basketball system review. Best in ground basketball hoops of. Basketball hoop ring net world sports. Buy sound blaster hula hoop cm pk tts. Citaten over het leven de hoop is en. Basketball hoops for kids bestoutdoorbasketball. The best in ground basketball hoop. Silverback nxt portable basketball hoop. Lifetime in courtside portable basketball goal.

Sterling silver large hoop earrings epheriell. The mini hoops athlete in world for. Citaten hoop united over het leven de is en. Diy hoop earrings the only jewelry you need this spring. Large inch hoop earrings shiny foil design gold tone. Megaslam adjustable basketball hoop quot goal. Cpsc lifetime products inc and escalade sports announce. Ryval c in ground basketball hoop review. Bison t rex competition portable basketball goal. Mini pro basketball hoop set justintymesports. Citaten hoop house construction plans.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.