Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Citaten zoeken apa verbroken vriendschap spreuken google. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Bij elkaar komen is een begin blijven. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie.

Teamwork quotes by women quotesgram. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Ruth l sinkeler on twitter quot en natuurlijk heeft johan. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Citaten samenwerken xl spreuk my style.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.