Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Bij elkaar komen is een begin blijven. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Teamwork quotes by women quotesgram. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve. Citaten samenwerken apk beste ideeën over positieve.

Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Ruth l sinkeler on twitter quot en natuurlijk heeft johan. Citaten zoeken apa verbroken vriendschap spreuken google. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.