Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Sukha amsterdam printables pinterest feestje mooie. Teixeira de pascoaes citaten aforismen citeert grote. Forget me not randomness pinterest kunst citaten en. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Museum van islamitische kunst doha qatar stock. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Kunst gemaakt door mensen met een handicap of ziekte. Museum van islamitische kunst doha qatar royalty vrije. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Museum van islamitische kunst in doha qatar stock foto.

Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Museum for islamisk kunst doha qatar ontrip. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Citaten lauren sart. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Marijketekent typhography pinterest teksten. Museum van islamitische kunst doha qatar stock. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.