Wreath handlettering pinterest. Citaten kunst en cultuur de beste afbeeldingen over ouder. Museum for islamisk kunst doha qatar ontrip. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Hand lettering deel ii inspiratie en tips voor het. Museum for islamisk kunst doha qatar ontrip. Kerstin tomancok systemische beratung image consulting. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ɗυтcнуѕ ° ´¨` ღ pinterest. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Pin van luna peers op handlettering handbelettering. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Leuke woordspeling en helemaal waar arty farty wise.

Inspirerende kunst niet grow up is een trap door. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Pin van janneke op quotes pinterest inspiration. Pin van karin steenwijk op mooi quotes words en grief. Pin van esmée op quotes. Pin van zusss op teksten pinterest. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Nooit meer hier maar altijd bij ons kaarten pinterest. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.