Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Powerpoint els wat spreuken citaten ppt download. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje. De beste onderwijsposters van loesje feeny. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten zelfvertrouwen op. Beste ideeën over ik mis je op pinterest.

Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Teleurgesteld mensen teksten en spreuken. Best images about inspirerende teksten on pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Pin van ad smetsers op mijn juf pinterest. Spelletje spelen rumag d pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Evaluatie van flipping de lessenserie ervaringen met.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.