Liefde houdt citaten pot van. Cards for pl g pixel sayings pinterest. Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Nieuwsbrief september werken aan innerlijke vrede. Beste afbeeldingen van johann wolfgang von goethe. Johann wolfgang von goethe de enige echte liefde is. Johann wolfgang von goethe het kwade is slechts de andere. Om uitgesproken te citaten pot van. Beste afbeeldingen van johann wolfgang von goethe. Johann wolfgang von goethe als god mij anders gewild had. Best spreuken moeilijke tijden images on pinterest om. Besef citaten pot van. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Johann wolfgang von goethe het is geen kunst oud te.

Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Water citaten pot van. Lentefoto s met citaten. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Citaten over mensheid aforismen citeert de grote. Geef wat je ontvangt ontvang krijgt waardeer. Images about omdenken on pinterest me. Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de. Domme mensen zijn ongevaarlijk citaten. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar. Beste afbeeldingen van johann wolfgang von goethe. Beste afbeeldingen van johann wolfgang von goethe. Het onmogelijke citaten pot van. Je geheugen citaten pagina pot van.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.