Bekende nederlanders die in groningen hebben gestudeerd. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Pubers van bekende nederlanders vertellen over hun ouders. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bekende nederlanders pagina ncn forum. Ali b boeken deze bekende nederlandse rapper voor. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bol beroemde quotes boeken. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bekende nederlandse lesbiennes intogirls lesbisch. Ook bekende nederlanders in kookshow van paul de leeuw. Bekende nederlanders in actie tegen darmkanker nu het. Bekende nederlanders sunnyglasses. Wat stemmen bekende nederlanders vandaag trouw.

Dít zijn de lievelingssnacks van bekende nederlanders story. Nieuw televisieprogramma voor kim lian showbizznetwork. Een selectie van portretten bekende en minder. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Deze bekende nederlanders zijn bij de plastisch chirurg. Bekende nederlanders arnoud jordan fotografie. Onderzoek toont aan dít zijn de populairste bekende. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Dit zijn de rijkste nederlanders volgens quote. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Zelfportret bennie jolink bekende nederlanders dat zijn. Dit zijn de rijkste nederlanders volgens quote. Bioscoopkaarten. Jan peter balkenende karikatuur spreekwoorden en. Redelijk bekende nederlander niet veranderd maar.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.