Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Bekende nederlanders lezen peuters voor wel. Bekende nederlanders sunnyglasses. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Midas dekkers karikatuur spreekwoorden en gezegden. Bekende nederlanders zwemmen tegen spierziekte nu het. Onno hoes maakt rentree als burgemeester in gemeente. Zó zien bekende nederlanders eruit zonder make up story. Wendy van dijk niet zeker over derde seizoen superkids. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Bn ers naakt in nieuw seizoen adam zkt eva wel. Bekende nederlanders over de verlosser sport parool. Bn ers in hun jonge jaren · linda. Zelfportret bennie jolink bekende nederlanders dat zijn. Jan peter balkenende karikatuur spreekwoorden en.

Klaas van der eerden eerder terug vakantie na. Spullen van bekende nederlanders te koop · linda. Chantal janzen bang voor stalker ik voelde meteen dat. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Deze bekende nederlanders waren verslaafd aan drugs story. Citaten zijn als sprookjes. Nieuw televisieprogramma voor kim lian showbizznetwork. De kunst van fotografie bekende nederlanders. Veel bekende nederlanders in nieuwe film new kids makers. Bn er bekende netflixer fred van leer netflix. Droomvakantie met bn ers chantal janzen en humberto tan. Nederland nieuws on twitter quot bn ers slachtoffer van. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Swingende cocktail uit almere comité koninkrijksrelaties. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.