Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Beste nederlandse hedendaagse kunstenaars. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview guy. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview ante. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Now japan tentoonstelling met hedendaagse japanse. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Hedendaagse kunst. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview fred.

Populairste ideeën over hedendaagse kunstenaars op. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Over wietske lycklama à nijeholt en hedendaagse kunst. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Het atelier van hedendaagse kunstenaars… een perfect match. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview luc. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars op pinterest. Populairste ideeën over hedendaagse kunstenaars op. De kunst van twee naakte lichamen in een deuropening. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jan. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview rob. Hedendaagse kunst. Aartenvanbreensma s out of the just another. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.