Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview koen. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Gary bunt secret garden postkaart art. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Citaten kunstenaars diversen pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jan. Moderne kunst en hedendaagse kunstenaars in artikelen. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars alleen op. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Beste ideeën over franse citaten alleen op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jean. Beste kunstenaar citaten op pinterest creativiteits. Istanboel en antwerpen door de ogen van hedendaagse. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken.

Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview evi. Ziezo over de eeuwse moderne en hedendaagse. Hedendaagse kunstenaars in de kijker edegem gazet van. Beste nederlandse hedendaagse kunstenaars. When i give myself hedendaagse kunstenaars. De kus. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview marcase. Beste kunstenaar citaten op pinterest creativiteits. Gentse hedendaagse kunstenaars kelders hof ryhove. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jan. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. De meest invloedrijke chinese hedendaagse kunstenaars. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.