Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview evi. De kus. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview koen. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview evi. Istanboel en antwerpen door de ogen van hedendaagse. When i give myself hedendaagse kunstenaars. Schilderij omgeving hilversum nl foto van museum. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Meer dan ideeën over hedendaagse kunstenaars op. De meest invloedrijke chinese hedendaagse kunstenaars. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview.

Ziezo over de eeuwse moderne en hedendaagse. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jan. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview. Beste kunstenaar citaten op pinterest creativiteits. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview jan. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview ante. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars alleen op. Van gogh inspireert hedendaagse kunstenaars nu het. Beste ideeën over hedendaagse kunstenaars op pinterest. Gesprekken met hedendaagse kunstenaars interview nick.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)