Best images about islamitische quotes nederlands on. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. De leukste citaten uit literaire thriller ondraaglijk. Uit de avonden broeder dieleman vpro. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Uit de avonden jazz poëzie en dood vpro. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Uit de avonden land van verandering vpro. Uit de avonden alsof het voorbij is vpro. Uit de avonden amsterdam of above below. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest.

Meer dan verbeelding citaten op pinterest. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Uit de avonden ilja leonard pfeijffer vpro. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over kip citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)