Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Johan cruijff nederlandse dutch quotes pinterest. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Bij elkaar komen is een begin blijven. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuken over samenwerken ro belbin. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Keywords quotes samenwerken and tags. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest.

Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Keywords quotes samenwerken and tags. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van together quotes google dromen. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Spreuken over samenwerken ro belbin.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.