Beste afbeeldingen van together quotes google dromen. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Spreuken over samenwerken ro belbin. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Keywords quotes samenwerken and tags. Keywords quotes samenwerken and tags. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Spreuken over samenwerken ro belbin. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest.

Bij elkaar komen is een begin blijven. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Johan cruijff nederlandse dutch quotes pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.