Citaten rumi ke jawi formula pintar meraikan. Pin van fariha op islam do aa hadith en. Beste ideeën over day of arafat op pinterest islam. Allah arabic art blackandwhite boy colorful drawing. Beste afbeeldingen van bewegende plaatjes disney. Pin van noor chamas op dooaa arabes. من يثق في نغسه لا يجد غضاضة الثناء على غيره. Mijn ramadan checklist ikeethalal islam pinterest. Beauty of islam islamitische citaten. Beste ideeën over islamitische kalligrafie op. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Allah weet wat in elk hart is islamitische quran citaten. Beste ideeën over islamitische kunst op pinterest. Pin van fariha op islam do aa allah en god.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)