Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Meer dan grappige mode citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige camping citaten op. Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest. Grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over leuke citaten en grappige. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest.

Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Beste ideeën over welkom thuis citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Besten humor bilder auf pinterest lustige. Afbeeldingsresultaat voor teksten die gaan over kleding. Grappige citaten over zwanger zijn libelle mama. Leuke teksten met foto stefiravenjessica site. Online kopen wholesale volwassen grappige citaten uit. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Beste grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Beste ideeën over vrouw humor op pinterest grappige.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.