Lieve woorden voor vaderdag. Omdenken poetry art pinterest geduld spreuken en. Liefde gedichten islam clarasandragina site. Beste ideeën over grappige memes op pinterest. Ik ben blij met een vriendin zoals jij tekst. Beste ideeën over grappige schoenen op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Beste ideeën over grappige sweatshirts op pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Unieke ideeën over achtergrond afbeeldingen op. Tekstbord zwangerschap leuke teksten pinterest baby. Quotes voor een positief zelfbeeld project.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)