Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Wijze woorden filosofie. Beste ideeën over wet van aantrekking op pinterest. Filosofie citaten posters met tekst. Tekstbord opa oma diy tekstborden nederlandstalig. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Gedachte we kunnen zonder ideeën leven maar niet. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Filosofie citaten. Simone de beauvoir citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Honoré de balzac citaten pot van.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)