Gwf hegel citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Julia engelmann sprüche pinterest citaten. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van filosofie boeken citaten en boek. Filosofie citaten. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v.

Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van filosofie boeken citaten en boek. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Wijze woorden filosofie. Honoré de balzac citaten pot van. Simone de beauvoir citaten aforismen citeert grote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.