Hoe zomer slomer loesje. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Top vijf weer applicaties voor tijdens de zomer android. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Quote it. Nieuwe weeronline app biedt modern uiterlijk maar trekt. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s.

Beste ideeën over grappige citaten zomer op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Adobe komt met nieuwe android apps in zomer van. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over zonnige dag citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.