Nederlandse vlaamse kunstenaars schilderijen kunst uit. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Te gek toont kunstwerken van bekende kunstenaars en. Kunst uit de gouden eeuw jouwweb. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Nederlandse kunstenaars in parijs jos verheugen. Buren bij kunstenaars stad roeselare. Jij en ik bekende nederlandse kunstenaar. Geschiedenis en kunst zelfportretten. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Schilder teken workshop voor groep en obs de zonnebloem. Verhalen frank roodenburg. Schilderijen van bekende nl kunstenaars tweedehands gigant. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige.

Kunst voor de koning ii portretten van willem alexander. Jits bakker info bij persoon met afbeeldingen news. Schilderijen van bekende nl kunstenaars tweedehands gigant. Beroemde kunstenaars met de bipolaire stoornis nora. De nieuwe film over van gogh kitsch of een liefdevolle. Schilder teken workshop voor groep en obs de zonnebloem. Nwcdeezel amsterdamse autonome krant voor beeldend. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Zeefdruk schommel concert van twan de vos op het strand. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Laat ons leven niet in de maling nemen door iemand die. Lezing over ateliers van bekende kunstenaars in. Stichting beeldend kunstenaars aa en hunze archive. Best images about schilderijen bekende kunstenaars on. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)