Caja wong chung schilderij werken van bekende. Blinden boetseren kunstenaar vidiphoto. Online veiling van werken bekende kunstenaars. Jij en ik bekende nederlandse kunstenaar. Kunstenaar jits bakker vidiphoto. Online veiling van werken bekende kunstenaars. Prachtige potlood kunst van tanya musatenko en andere. Talle suid afrikaanse kunstenaars se werk is van. Belgische kunstenaars canvas be. Nederlandse vlaamse kunstenaars schilderijen kunst uit. Wat als bekende kunstenaars hun eigen huis hadden. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Geschiedenis en kunst zelfportretten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Anita ammerlaan nu werk van kunstenaars te bewonderen.

Bol citaten van bekende christenen nvt. Beroemde nederlandse schilders alletop lijstjes. Best images about schilderijen bekende kunstenaars on. Inkijkje in het atelier van bekende kunstenaars. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Populairste ideeën over hedendaagse kunstenaars op. Kunst verlangen. RakÚsko liber. De nieuwe film over van gogh kitsch of een liefdevolle. Kunstenaar corneille kiewitkunst. Eindhovense kijkt in slaapkamers van bekende kunstenaars. Te gek toont kunstwerken van bekende kunstenaars en. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Haar beste wijsheden en quotes hot girls wallpaper. Beroemdste schilders aller tijden.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.