Religie zingeving en levensbeschouwing evi mens medemens. Extreem rechtse gekkie aangehouden voor dreigen met. De aanslag als graphic novel. Stadsmonniken. De vijf aller idiootste uitspattingen van anne. Slechter dan een kruisvaarder. Huis thierry baudet beklad door anarchistische actiegroep. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Gedicht gedichten pinterest en. Beste ideeën over begrafenis op pinterest. Citaten over ogen aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politie grappen op pinterest. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Lekker spugen tot we er in verdrinken. Beste ideeën over thee kunst op pinterest.

Aanslag brits parlement meerdere gewonden en doden. Beste ideeën over grappige schoonmaak citaten alleen. Aanslag in jerusalem pagina ffi nederlandstalig. Beste ideeën over gedichten liefde op pinterest. Beste ideeën over vrouw humor op pinterest advocaat. Ik mis je verdriet gedicht van dam gedachten. Beste ideeën over grappige schoonmaak citaten op pinterest. Spreuken en gezegde mareiki ॐ. Beste ideeën over thee kunst op pinterest. Van heutsz monument. Aanslag op hotel in tunesische badplaats pagina ffi. Zomer in je bol wie jat mijn lepels. Jaar geleden de moord op gandhi was ook een aanslag. Wordt louis van gaal kampioen na weer geldinjectie. Beste ideeën over thee kunst op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.