Stimulerende citaten dwars. Stimulerende citaten dwars. Vlinder citaten accessoires zazzle be. Bol onder je kussen kaartjes annet de vries. Ruby slippers tovenaar van oz citaat hart vintage boek etsy. Een hart onder de riem citaten citaten pagina pot. Een hart onder de riem had ik net nodig mooi teksten life. Hart garland inspirerende citaten bunting gerecycleerde boek etsy. Een hart onder de riem steken. The best place to put inspirational quotes is up your ass de morgen. Hart onder de riem quotes google zoeken qouts citaten. الوسم nieuwedemocratie على تويتر. Laat je inspireren door onze s vriendenboeken. Een hart onder de riem steken. Over succes een tip van de sluier opgelicht in citaten.

Ik ben niet meer teksten citaten inspirerende citaten en mooie. De beste afbeelding van kracht uit dutch quotes quote. Een hart onder de riem citaten citaten pot van citaten. Een klein hart te hebben citaten citaten pot van citaten. Stimulerende citaten dwars. Hart hebben citaten citaten pot van citaten. Een hart onder de riem steken. Hart onder de riem steken citaten inspiration zitate sprüche. Anatomische hart art print latijnse citaat amor vincit etsy. Stimulerende citaten dwars. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Dit wordt een kaart om iemand een hart onder de riem te steken. Laat je inspireren door onze s vriendenboeken. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Zit het tegen met een bekend citaat peppen deze ondernemers zich.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.