Franka van lent portretschilder. Met kaartje hart onder de riem bloemetjejansen. Images about hart onder de riem on pinterest. Sterkte hart onder de riem kaarten kaartje go. Hart onder de riem kaart uu belbin. Even een hart onder de riem sterkte vandaag laat het. Beste afbeeldingen over mooie zinnen op pinterest. When nothing is sure printable poster elske. Gewrichtsklachten en pijn gezondheidspraktijk hayo bol. Cultureel brabant beelverzen van adem. Meer dan hart citaten op pinterest over. Hart onder de riem twinkelbella. Om iemand op een persoonlijke manier hart onder de. Beste ideeën over opbeurende citaten op pinterest. Hart onder de riem fair trade melkchocolade cadeau.

Hart onder de riem twinkelbella. Als het kon een hart onder de riem kaarten. Hart onder de riem quotes google zoeken mooie teksten. Zomaar hart onder de riem kaarten kaartje go. Hart onder de riem sterkte kaarten kaartje go. Bol een hart onder de riem toon tellegen. Best allerlei images on pinterest. Een hart onder de riem forum afvallen met nederland dieet. Bol een hart onder de riem toon tellegen. Succes wens hart onder de riem kaarten kaartje go. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Sterkte hart onder de riem me kaarten kaartje go. Onuitwisbaar een hart onder de riem kaarten. Hart onder de riem een kaarten. Hart onder de riem fair trade melkchocolade cadeau.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.